joi, 29 septembrie 2011

Egipt 2007



EGIPT - "Perla Africii" - tara care se mandreste cu cel mai lung fluviu din lume, isi merita cu adevarat aceasta denumire. Fara existenta Nilului, care determina atat caracteristica, cat si intreaga istorie si economie a tarii, in acest desert nu s-ar fi dezvoltat niciodata o cultura atat de avansata. Cu gandul la Egipt, apar in fata noastra locuri exotice, piramide, faraoni, comorile lui Tutanhamon si imaginea unei civilizatii misterioase, de mult disparuta.
"Nu exista o alta tara, care sa ascunda atatea minuni" - scria Herodot cu 2400 ani in urma. Oricine viziteaza Egiptul gaseste intotdeauna ceva, care sa-l atraga. Marea Rosie ofera oportunitati inedite pentru cei indragostiti de scufundari si sporturi nautice, iar pentru cei pasionati de arheologie si istorie, misterele unei civilizatii de 5000 de ani reprezinta impresii nepretuite.
Aveti ocazia de a vizita vestitele piramide de la Gizeh si Sfinxul, renumitul bazar Khan el Khalili, comorile lui Tutanhamon din Muzeul de Egiptologie, templele minunate de la Luxor si Karnak, mormintele regale in Theba, muzeul de la Memphis, piramidele din Sakkara sau vestigiile romane din Alexandria. Croazierele pe Nil si programele speciale (circuit + sejur) va invita sa vizitati monumentele istorice de la Edfu si Kom Ombo, orasul Aswan, cu mina sa de granit. Cei atrasi de imagini contemporane vor fi impresionati cu siguranta de forfota metropolitana, bazarele si viata de noapte din Cairo.


Spectacol delfini Sharm El Sheikh


Vasul cu fundul de sticla




























Hotel Regency Sharm El Sheikh













Hotel Zoser Cairo







Vestigiile romane din Alexandria













Vestitele piramide de la Gizeh si Sfinxul














Spectacol de lumini si sunet, unde se prezinta istoria Egiptului

Safari







Marea Rosie


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu